Restaurant AQUA MAX

In cadrul Complexului Aqua Max, Restaurant AQUA MAX va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dvs. in doua sali ce au capacitati de la 50 la 150 de locuri (Salon Golden)  si pana la 450 de locuri (Salon Royal), unde puteti organiza de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.

Amenajarea salilor se face personalizat pentru fiecare client in parte, conform cerintelor acestora. Se asigura muzica ambientala si meniurile prestabilite pentru toti invitatii.

Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilorsi a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nicio ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dvs. nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne traceti pragul.

Totul poate fi mai simplu daca lasati la o parte din grijile dvs. celor care va pot ajuta. Orice eveniment organizat in atmosfera calda si placuta a saloanelor din cadrul Restaurantului AQUA MAX va deveni cu siguranta o amintire de neuitat.

Informatii si Rezervari

Str. Unirii Nord (dupa XXL, langa cartierul Orizont),
Tel/fax: 0238 711 160
Tel: 0726 696 904