RESTAURANT MAX - CRANG

Restaurantul MAX (Parc Crang) este o oportunitate de a aduce un plus de stralucire zonei din mijlocul naturii, si anume in Parcul Crang.
Dispunand de 2 sali, este unul dintre locurile favorite pentru petrecerea timpului liber sau pentru organizarea diferitelor evenimente personale, sociale sau de afaceri.

ORGANIZARE EVENIMENTE

Va pregatiti cea mai importanta zi din viata si vreti ca totul sa fie ca in povesti? Contactati-ne pentru a beneficia de servicii de organizare pentru evenimente la standarde calitative!
Daca v-ati dorit intotdeauna sa fiti printul si printesa din poveste, iata ca a sosit clipa voastra, clipa in care veti trai cu adevarat intr-un basm.
Nunta este un eveniment care nu se uita niciodata, care va reprezinta si vorbeste despre voi. Situat in mijlocul parcului Crang, Restaurantul MAX imbina eleganta specifica nuntilor cu intimitatea unui loc retras, inconjurat de verdeata si copacii celui mai frumos parc din Buzau.

CONTACT

Pentru rezervari si informatii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon: 0726 252 565 sau direct la Restaurant MAX, in Parcul Crang din Buzau.

LOCALIZARE


 

 

GALERIE FOTO